User

Password

Recupero Password

Path: Home » Attività  normativa » Direttiva EPBD » CEN/TC 156 » Struttura » Equipment for commercial kitchens — C...

CEN/TC 156 - Direttiva EPBD

Coordinatore GL: N.D. - Project Leader: Nidasio Roberto - Project Assistant: N.D. - Maggiori Informazioni

In questa sezione è riportata tutta la documentazione dell'attività del Gruppo di Lavoro, suddivisa tra attività nazionale svolta direttamente e attività CEN e/o ISO svolta dal GL in qualità di Mirror Committee.

Equipment for commercial kitchens — Components for ventilation in commercial kitchens — Part 1: General requirements including calculation method

Documento al voto

Scadenza: 19/01/2010

Data Documento: 24/11/2009
Organo Tecnico: CEN/TC 156 - Ventilation for buildings

Note:
This standard is intended to kitchen ventilation systems in kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared and handed out, and where tableware and equipment are washed and food is stored.


Per scaricare il Documento devi essere loggato!



Viale Elvezia, 12 - 20154 Milano
Tel. +39 02 266.265.1
Fax +39 02 266.265.50
P.IVA 11494010157

Social CTI

Seguici!

Twitter LinkedIn

Disclaimer - Privacy